GENELKURMAY'I İCRAYA VERDİ.

KIRIKKALE (CİHAN)- Orduevlerine girişi yasaklanan emekli Astsubay Ahmet Zengin, ödediği aidatları geri almak için icra takibi başlattı.

Emekli olduktan sonra basın sektöründe çalışan Ahmet Zengin’e, orduevlerine giriş yasağı kondu. 2 yıl orduevlerine girmesi yasaklanan Zengin ise daha önce ödediği aidatlarını geri alabilmek için Genelkurmay Başkanlığı hakkında icra takibi başlattı.

Yasak kararının kendisine ulaşması üzerine Zengin, çalıştığı süre içinde orduevleri için maaşından kesilen aidatlarını geri istedi. Zengin, ödediği aidatları alabilmek için Genelkurmay Başkanlığı hakkında icra takibi başlattı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin çeşitli kademelerinde 36 yıl grev yaptıktan sonra emekli olduğunu söyleyen Zengin, kendisine yapılan bu davranışın yakışıksız olduğunu belirterek,

“26 yıl boyunca şerefimle görev yaptığım Türk Silahlı Kuvvetleri'nden onurumla emekli oldum.

Emekli olduktan sonra medya sektöründe amatör olarak köşe yazarlığı yapmaya başladım.

Bu arada, bazı televizyonlarda çeşitli konularda programlar yaptım.

Yaptığım programlarda askeri camiada bazı aksayan konuları gündeme getirdiğim için Genelkurmay Başkanlığı tarafından astsubayların yararlandığı orduevlerine girmem yasaklandı.

Bu haksızlığı hazmedemediğim için ben de yıllardır ödediğim aidatları geri istiyorum.

Bunun için sembolik bir rakam için icra takibi başlattım.” dedi.

CİHAN

Ek Bilgi

Ögeyi Oylayın
(2 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN Her şeyin gönlünüzce gerçekleşeceği; sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice yıllar diliyoruz. SİTE VE ASSUBAY GÜÇ BİRLİĞİ YÖNETİMİ
Pazar, 31 Aralık 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
Baş öğretmenimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi şahsında tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN... Demokrasinin, adaletin, huzurun ve refahın hakim olduğu nice öğretmenler günü kutlamak dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Cuma, 24 Kasım 2023
SİTE-ASB.GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU YÖNETİMİ
BAĞIMSIZLIK SAVAŞIMIZIN KAHRAMANI, LAİK, DEMOKRATİK CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU, EBEDİ ÖNDERİMİZ VE BAȘKOMUTANIMIZ BÜYÜK DEVRİMCİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü BEDENEN ARAMIZDAN AYRILIȘININ 85. YILINDA SAYGI, ÖZLEM VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ... RUHU ŞAD, MEKANI CENNET OLSUN. 10 KASIM 1938 ! Bir devre damgasını vurmuş, dünyanın gidişatını değiştirmiş, yalnızca ya...
Cuma, 10 Kasım 2023

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ