×

Uyarı

JUser: :_load: 62 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

1936-1995 yılları arasında yaşamış sinema ve tiyatro oyuncumuz. Deniz Astsubaylığından ayrılmıştır. Başrolünü oynadığı Kardeşim Benim filminin yanı sıra, Asi Gençler filminde savcı, El Kapısı filminde gazinocu Cemal, Cemil filminde takdimci Özcan, Kapıcılar Kralı filminde apartmana yeni taşınan Mahir bey, Çapkın Kızlar filminde tilki Cemil, Köşeyi Dönen Adam filminde Adem'in müdürü Erol, Beş Parasız Adam filminde arabesk Cemil, Üç Halka Yirmibeş filminde tapucu Zekeriya bey, Piano Piano Bacaksız filminde yaşlı Abdurrahman ve Varsayalım İsmail adlı dizide kompresör bey karakterlerini canlandırmıştır.

Filmografisi:
  • yüreğimde yare var,1974
  • el kapısı,1974
  • ayıkla beni hüsnü,1975
  • cemil,1975
  • parayla değil sırayla,1975
  • alemin keyfi yerinde,1975
  • dam budalası,1975
  • amigo hüsnü,1975
  • kocam erkek mi?,1975
  • kapıcılar kralı,1976
  • kıvrıl fakat kırılma,1976
  • kime niyet kime kısmet,1976
  • sihirli gözlük,1977
  • çırılçıplak,1977
  • zeynel ile veysel,1978
  • romalı dilber,1978
  • bereketli topraklar üzerinde,1979
  • aşk penceresi,1979
  • gül hasan,1979
  • kardeşim benim,1983
  • a ay,1988
  • uzun ince bir yol,1991
  • piyano piyano bacaksız,1992
Ögeyi Oylayın
(8 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

genclige-hitabe

Son Yorumlar

Son Eklenen Mesajlar

Binnur Okkan
Kadri Okkan'ı kaybettik. Cenazesi bugün 23 ocak 2022 izmir buca şirinyer merkez camiinden ikindi namazından sohra askeri törenle defnedilecektir. Bilgilerinize. Saygılarımla. Kızı Binnur Okkan - Yönetici notu Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyoruz.
Pazar, 23 Ocak 2022
Atilla ABAYLI
TEMAD GENEL BAŞKANINA Sayın genel başkan; Evrensel sistemde gerçekler net görülmelidir. İzmirde il temsilcisi davet üzerine 23 Nisan resepsiyonuna davet edilir. Ve üç kişi eşleri ile bu davete icabet ederler. Şimdiki disiplin kurulu başkanınız ve şimdiki izmir il temsilcisi ve yönetimden biri. Ve yönetimden biri bu etkinliği facebook sayfasında paylaşır.Bu paylaşıma...
Cuma, 14 Ocak 2022
Erol ERTURAN
Herkese merhaba İyi akşamlar Arkadaşlar TEMAD ve diğer sosyal medya hesapları neden yapısal sorunları konuşmazlar ve durumu devamlı gündemde tutup sosyal medyayı hop oturup hop kaldıracak fikir cimnastiği ve oluşturacak ve yapısal sorunlarımızı sistematik bir yapıya büründürmekten maalesef imtina eder durumda olduklarını değerlendirmekteyim sorunlarımız mevzi konular...
Cuma, 07 Ocak 2022
Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ