Dolar 32,5782
Euro 34,7958
Altın 2.507,60
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 28°C

SON DAKİKA

SON DAKİKA
11/10/2011 2:17 PM
1

son-dakika-kirmizi1

TEMAD yeni genel başkanını seçti. Sayın Ahmet KESER 8 oy fark ile TEMAD’ın  yeni genel başkanı olmuştur.Sayın Ahmet Keser ve yönetimini kutlar,başarılar dileriz. Camiamıza ve kendisine hayırlı olması dileğimiz ile…. Gelişmeler sitemizde yayınlanacaktır.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

  1. selçuk dedi ki:

    Benim pek degerli ve cok zeki bir arkadasim vardi ALI ATILGAN,ALLAH SELAMET VERSIN, mertligin,cesaretin, durustlugun timsali idi. Egitimde, tatbikatta, alarmda, yuruyusde,atisda,nobette,istirahatte,sohbet eder ve acemi askerler gibi safak sayardik ve lafin gedigini buldugunda hemen; ula oglum adalet dedigin sey … adı mı derdi. Hala dusunuyorum, bu adalet denen sey ne ise,eger hak ve hukuksa,niye bize yok,yok Ali Atilgan’in dedigi ise soyleyecek sozum yok. Yillardir yirtiniyoruz,yapmayin etmeyin BIZI PASA YAPIN DIYE pardon su dogal haklarimizi verin diye,kayadan ses geliyor erk den gelmiyor.Ne deyim?.. Allah’inizdan bulun…

  2. selçuk dedi ki:

    Sabah gozumu ogusturarak, yedi hafta evel aldigimiz,kurumaya yuz tutmus suyu kacmis zeytinle kahvalti yapmaya calisirken,GOZUM, 88’de emekli olurken aldigim,modasi cokdaaan gecmis rengi de solmaya baslamis TV.ye takildi [fox] mutlaka izleyenleriniz vardir; BIR ALBAY TELEFON EDIYOR VE DIYOR KI; bizim maaslara yillar oldu niye ZAM YAPMIYORSUNUZ ? Tipa tip boyle degilse de mealen boyle,niye soyledi diye kiskanmiyorum,uzuntum su; alan da veren de sensin,senin bir ayda aldigini ben alti ayda alamiyorum albayim,assb.toplumunu hic aklinizdan geciriyor musunuz?

  3. Orhan ORHUN dedi ki:

    RAKAMLAR YALAN SÖYLEMEZ
    TSK’dan 1 Ocak 2009 – 21 Ocak 2012 tarihleri arasında istifa eden personel sayısı: 13.751
    2009-2010 ve 2011 yıllarında sözleşmeli statüde görev yapan kendi istekleriyle sözleşmesini yenilemeyerek TSK’dan ayrılan uzman erbaş sayısı: 4967 (Msb. İsmet yılmaz)
    Son on yılda her dört günde bir asker veya Assubay intihar etmiş.
    Son on yılda 934 askerin intihar ettiği, 2002’den bu yana kendi hayatına son veren asker sayısı, çatışmada ölenlerden (818) fazla, (Meclis İnsan Hakları Araştırma Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün)
    TSK ise intiharların, ordudaki kötü muameleden ziyade, ailevi sorunların, kişisel ilişkilerin, uyuşturucu bağımlılığının ve sivil hayattaki mali zorlukların sonucu olduğunu iddia ediyor.
    TSK’da en sık yaşanan kötü muamele türleri; hakaret,dayak olduğu, şikayetlerin büyük çoğunluğunun Ankara ve Kıbrıs’tan geldiğini, askerlik hizmeti sırasında kötü muamele/ mobbing uygulandığını, (Asker hakları inisiyatifi başkanı analist Tolga İslam)’ın TSK’yaptığı bu açıklamaya karşı çıktığını.
    TSK’daki kötü muamelelerin askeri değil sivil savcılar tarafından etkin ve zamanında soruşturulması gerektiğini.
    Türkiye zorunlu askerliğe dayanan bir orduya sahip oldukça ve profesyonel bir orduya doğru ilerlemedikçe bu ölümlerin artmasının söz konusu olduğunu. (Jost Lagendijk)