ÜLKEMDE GÜZEL ŞEYLER DE OLUYOR...

Saygıdeğer Arkadaşlarım,dostlarım;

Göz açıp kapayıncaya kadar geçen bir yaşamda  çekirdekten ekilen fidan gibi doğduk,büyüdük, serpildik.  Benim üniversite tahsili ve kariyeri olan gurur duyduğum  pırıl,pırıl iki kızım,aslan gibi iki damadım kalp ilacım diye sevdiğim üç erkek torunum var.
Allah evlatlarımızın acılarını bize göstermesin onlara barış,mutluluk ve huzur dolu bir yaşam nasip etsin. Biz “İşte geldik gidiyoruz şen olasın Halep şehri” dedikleri gibi yaşam maçını bitirdik uzatmaları oynuyoruz kendi adımıza hiçbir endişemiz,beklentimiz yok tüm endişemiz ülkemiz, evlatlarımız ve torunlarımızın geleceğidir.

Koskoca Osmanlı imparatorluğu din bezirganı yobazlar ve saltanat düşkünleri yüzünden düşmana peşkeş çekilecek bir hale gelince Allah’ın Türk milletine bir lutfu olan önderimiz Atatürk ile Kurtuluş savaşını başardık.

Savaş sonrası  Atatürk  Mustafa Kemal Han olarak başımıza padişah olabilir, Allah’ın ona vermediği bir yetki ile Halife kılıçını sağa,sola sallayabilirdi ...

Ama Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları Türk Milleti'nin kenetlenmesiyle yürütülen Milli Mücadele’nin zaferle sonuçlanmasının ardından dünyanın en modern yönetimi olan Cumhuriyeti bizlere armağan etti .

Cumhuriyet fazilettir,bağımsızlıktır;  Türk Ulusu'nun yaradılışına en uygun olan yönetim şeklidir.

Şehit kanları ile sulanan topraklarımızda huzur ve refah içinde  içinde yaşamaktan başka ne derdimiz olabilir?

Atatürk’ün bizlere hedef olarak gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesinden her geçen gün uzaklaşmak bizleri geleceğimiz adına,evlatlarımız adına endişeye sürüklemektedir.

İçinizde bu duyguyu yaşamayan var mı?

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği vatansever  Türk Gençliği, Cumhuriyetin 94'üncü yaşını kutlarken, ne yazık ki bazı kesimler tarikat evlerinde Cumhuriyet düşmanı olarak yetiştirilmektedir.

Bunların ülkemize neler yapabileceği emperyalist maşası yobaz fetonun  ihanet çetesinin 15 Temmuz darbe girişimi ile ortaya çıkmıştır .

Tehlike henüz geçmedi, Cumhuriyetten rövanş almak isteyen güçler Sevr heveslileri ile birlikte Cumhuriyetin ve Yüce Atatürk’ün devrimlerinin üzerine çullanmış durumdadırlar.

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE “ demek bile suç olmuştur.

Bu durum karşısında vatanseverler olarak elbette duyarlı olmak zorundayız ve bu arada bizi umutlandıran çok güzel şeyler oluyor .

Ortanca torunum Asil Baki  İzmir TAKEV kolejinde okuyor, Almanca eğitim veren bir kurum bu ülkenin toprağında yaşayan ekmeğini yiyen yobazların aksine öğrenciler ATATÜRK ve Cumhuriyet sevdalısı olarak yetiştiriliyor;  geçen yıl okulda düzenlenen bir etkinlikte herkes gibi ben de duygulandım, yaşıma erkek olmama bakmadan çocuklar gibi ağladım.

Aynı okul  Cumhuriyet haftasında okulla  Dumlupınar şehitliğini ziyaret edip Anıtkabir’e gittiler.

Sıradan bir okul gezisi olarak görülebilir, ama aşağıdaki  iki resme dikkat edin, geleceğin teminatı olan bu minik yürekler yol kıyafetleri ile Ata'nın huzuruna çıkmamak için sırt çantalarında takım elbiselerini götürüp, Anıtkabir'e ATATÜRK'ün manevi huzuruna takım elbise giyerek saygı ile gururla çıktılar. Bazılarının aksine Atatürk ve Cumhuriyet sevdası ile yetişen gençlerimiz var .

Bizler de onların şahsında vatansever Cumhuriyet gençliği ile gururlandık.  

İşte bu yüzden endişelerimizin yanı sıra umutlarımızı da koruyoruz.  Evlatlarımızı bu değerlerle yetiştirdiğimiz sürece Cumhuriyet ayakta kalacak,her türlü güçlüğü aşarak Atamızın çağdaş medeniyet seviyesine bu ülkeyi taşıyacaklardır.

CUMHURİYETİN 94' ÜNCÜ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN -YAŞASIN CUMHURİYET YAŞASIN TÜRK MİLLETİ .

 

 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık ve açık hava

 


Ögeyi Oylayın
(10 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#1 EMEKLİASSUBAYLAR 27-10-2017 19:02
Ülkemizde hepimizi endişelendiren olaylar oluyor; Etrafımız ateş çenberi içimizde Cumhuriyet rejimine ihanet içinde olan şer odakları var açıkça Varlığını,özgürlüğünü,vatanını borçlu oldukları Atatürk'e alçakça saldırılar var Zaman zaman karamsarlığa kapılsakda Cumhuriyete sahip çıkacak gençlerimizin varlığı umutlarımız oluyor Bizleri birey yapan fazilet ve özgürlük olan Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır. Sağlık,huzur ve mutluluk dolu günler dileği ile
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Alıntı

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ