FETÖ Soruşturması Kapsamında Asker Eşi 80 Şüpheli Tutuklandı

Şüphelilerin eşlerinin albay, yarbay, binbaşı, yüzbaşı ve üsteğmen rütbesinde oldukları tespit edildi (11 ocak 2017 Basın)

http://www.haberler.com/feto-sorusturmasi-kapsaminda-asker-esi-80-supheli-9153969-haberi/
www.haberler.com
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 2010 KPSS'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturması kapsamında, 15 Temmuz darbe girişiminde aktif rol oynadığı tespit edilen askerlerin eşleri 80 şüpheli tutuklandı.
Yukarıdaki haberi okuyunca insanın aklına geçmişte yaşadıkları , gördükleri ,  başka kuvvetlerde yaşananları duydukları gözünün önüne geliyor,

Sonra da kendine soruyorsun  ;  Acaba  "Hain kim ?" 

 

Neredeyse bir ömür yasal yollardan Adalet arayan Assubaylar  verilen sözlerin tutulmaması üzerine emeklilik ve istifa dilekçelerini verdiklerinde dönemin kuvvet komutanı tarafından  "Hainlikle" suçlanabilmişlerdi .

Bütün suçları ; Mecburi hizmetlerini tamamlayıp istifa etmek istemeleri veya hak ettikleri emekliliklerini  talep etmeleriydi .


O dönemde  daha önceki bir başka kuvvet komutanının  "Hak"  arayan, adalet arayan Assubay eşlerinin yaptıkları tamamen yasal bir eylemden dolayı  "karılarının eteklerinin altına saklananlar" tabiri anılarında  gün gibi duruyor.


Bir başka Amiralin ;  " Şu Assubayların da üç kuruş için gezmedikleri televizyon, gitmedikleri gazeteci kalmadı.  "Bu meslek para ile değil, sevgi ile yapılır”  değerlendirmesini de unutmuş değiliz.


Ast'larına şiddet uygulayanların önce terfi ettirilip,sonra  "fetö terör örgütünden" içeri alındıkları bir ortamda,  bu yapılanların sadece   "cambaza bak" demekten başka bir şey olmadığı gün gibi aşikar değil midir ?


Bütün bunlar ortada iken ;


Çıkarları uğruna bir Meczup'un peşine takılıp,ona biat edenler ,

Din gibi insanın kutsalını ayaklar altına alıp, kul hakkı yiyenler , hak etmeden bir yerlere gelenler, karşılığında  "himmet"  adı altında rüşvet verenler  acaba hangi Müslümanlıktan bahsedebilirler ?


Allah ;  " Her şeyi affederim, bana kul hakkı ile gelmeyin" diyor,


Yarım asırdır Kul hakkı yiyenler ! 


Nasıl hesap vereceksiniz ?


Hain kim ?

Bir ömür sadece Adalet arayanlar mı,  yoksa  çıkarları uğruna Devletin altını oyup,Sümüklü bir meczup'a biat edenler mi ? 

 

Sahi ;  Hain kim ?..



Ögeyi Oylayın
(143 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#1 EMEKLİASSUBAYLAR 13-01-2017 11:44
Antidemokratik yasalarla Assubayların beyaz köle olarak cendereye alınmak istendiği dönemde bıçak kemiğe dayanınca Assubay eşleri HAKSIZLIĞI PROTESTO EYLEMLERİ yapmışlardı. Zamanın Hv.K.K. Ahlaka,vicdana ve hukuka aykırı bir açıklama ile "Assubaylar MAO'nun askerleri gibi karılarının etekleri altına gizlendi" suçlamasında bulunmuştu. Aynı zihniyettekiler ve mezarından ters dönerek Muhsin Batur efendi baksın bakalım Kim karısının eteği altına saklanmış kim hainmiş! TSK yeniden yapılanırken ayrımcılık ve adaletsizlik önlenmez ise GÜÇLÜ ORDU GÜÇLÜ TÜRKİYE slogandan ibaret olur. ..
Alıntı

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ