Bu sayfayı yazdır

SEN KİMSİN MÜYESSER YILDIZ ?

 

 

04.12.2016 Da Bir yazı yazmışsın   "Ankara'da büyük ve çok tehlikeli bir kaynama yaşanıyor"  diye,Bizler gazeteci değiliz, ama okuruz, araştırırız, sorarız, nedir, ne değildir ?  

Derdi çeken bilir diye bir söz vardır , bilmem bilir misiniz ? Sanmıyorum  bilesiniz, bilseydiniz bu yazıyı "Kopyala yapıştır" yapmaz , aldığınız  sufle'yi  bire bir yazıya dökmezdiniz,

Bu güne kadar kaç Assubay tanıdınız, kaç tanesini dinlediniz , hangi birlikleri ziyaret ettiniz, onların içlerinde hiç vakit geçirdiniz mi ?

Kimdir bu Assubaylar, TSK'daki görevleri nedir, ne iş yaparlar, hangi şartlarda ,nasıl, kaç saat çalışırlar,  yağlı-paslı ellerini , arap sabunu- talaş  karışımı ile yağmur suyunda  yıkayan bu Assubayları  tanıdınız mı ?

Bu güne kadar kaç Assubayın evini / iş yerini  ziyaret ettiniz, mesleğiniz bunu gerektirir değil mi ? Araştırma yapmadan , doğruları yazamazsınız , 

Belli ki ; Kılavuzunuz tek kaynak, söylenenleri bire bir yazmak mıdır gazetecilik? Kayıt cihazınıza ne söylendi ise bire bir yazıya dökmüşsünüz, ne deniyor bunun adına  "Kopyala yapıştır mı?"

Madem bu işi yapıyorsunuz işte size bir kaç örnek ;

Adaletli lojman dağıtımı olmadığından dışarıda oturmak zorunda kalan,kapısının önünde pusuya düşürülüp şehit edilen Assubayı bilir misiniz  veya hamile eşinin yanında pazar yerinde ensesinden vurulan Assubayı ?  Sufle aldığınız kaynağa sorun Volkan Assubayın kahramanlığını , 

Tek kelime yazabildiniz mi Assubay Ömer Halisdemir ve diğer kahramanlar için ?

1970 - 1975'i bilir misiniz , nedenlerini, niçinlerini ? 

Terörist kovalarken sınırı geçen ve teröristlerce kaçırılan Assubayın "Ülkenin ve TSK'nın itibarını düşürmekten ordudan atıldığı bir ülkede ,  başına çuval geçirilenlerin neden hâlâ görevde olduğunu yazabilir misiniz ?

Ömer Halisdemir'in bir emirle ölüme gittiği o mel'un gece , başkalarının düğün dernekte yerlere yatırılıp derdest edildiğini yazabilir misiniz ?  Mesele itibar  ise  sorabildiniz mi nasıl hâlâ görevdeler ?

Mürted'de götürülüp, boynuna kemer takılanları yazabilir misiniz ? Ülke dışına kaçanları, PKK'ya sığınanları da yazdınız mı ?

Madem gazetecisiniz, Sorabilir misiniz Müstafi Başbakana, Konya - Malatya mitinglerinde verdiği sözlerin neden yerine getirilmediğini ?

Sorabildiniz mi size sufle verenlere,  Birtakım albayları emekli etmek için ekstra para vermenin ne iş olduğunu ?

Yazdınız mı ; Afyon'da emirle ölüme gönderilenlerin suçlandığını, Adalet arayan Şehit yakınlarının "mahkemeye hakaretten çoktan dava edildiğini ?

Yazabildiniz mi ; Dört yumurta kırdırdığı için Assubaya 6 ay hapis cezası verildiğini ,  Ama ;

Aynı ülkede Bir Orgeneralin SKORSKY Helikopter ile ailece pikniğe gittiğini,

Bunlar hakkında yaz iki satır, o zaman size gazeteci derim... 

Aşağıdaki yazıyı bir okuyun, sonra Assubayları ağzınıza alın,

http://www.sabah.com.tr/yazarlar/yukselir/2011/08/05/baska-bir-emriniz-var-mi-pasam

TSK'yı öğrenmek istiyorsan;

Sahadaki , Arazideki, Dağlarda, Denizde, Uçak- Tank -Top Kademe,  Cephedekileri  dinleyeceksin, bir hafta ayağından postalını çıkartmayanları dinleyeceksin, 09- 17.00 arası hiç bir zaman çalışamayanları dinleyeceksin,

Yedi çeşit tazminat alanları dinlediğin kadar, hiç birini almayanları da dinleyeceksin,

Aileleri ile bir milyonu bulan ,Yarım yüz yıldır sadece Adalet arayan , Bu ülkeye Sevdasını kanı, canı ile her daim ödeyen bu Mazlum , Çilekeş , Cefakar zümreyi ;

" Kazan kaldıran,meydan okuyan, isyan eden "  Yeniçeri ocağına benzetmek ne sizin ne sizin gibi düşünenlerin 

Hakkı da değildir, Haddi de değildir.

Sahi, kimsin sen Müyesser Yıldız ?


 

 

 

 

yanlış haber örnekleri ile ilgili görsel sonucu

 

 

 

Ögeyi Oylayın
(186 oy)

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ