Bu sayfayı yazdır

ASSUBAYLAR GÜNÜ

17 Ekim Assubaylar günü ile ilgili programı sizlere duyurmak, meslektaşlarımızın katkılarını sağlamak için TEMAD Gn.Mrk.kutlama programı yayınlamasını bekliyorduk; ancak her geçen yıl biraz daha tükenmişliğin, çaresizliğin hakim olduğunu gördük.

Bazı şubelerimizin gayretleri ile bilboard ilanları ve şubelerimizin büyük bölümü kutlama programları yayınladı, peki ya Gn.Mrk. sadece sitesinde kuru kuruya yasak savar gibi aşağıdaki mesajı yayınladı. 

"17 Ekim Dünya Astsubaylar gününü ve TEMAD’ın 32nci kuruluş yılını kutlar,,şehitlerimizi rahmet gazilerimizi saygı ile anarken bütün meslektaşlarımıza aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu yarınlar dilerim.   Ahmet KESER TEMAD Gn.Bşk." 

Ders almayı bilmezseniz tarih tekerrür edermiş; nerede o on binlerce kişinin katıldığı coşkulu kutlamalar!..  

TEMAD tarihinin en büyük desteğini alanlar en büyük başarısızlığı ve umutsuzluğu bu topluma verdiler.  Dünyada sadece bizlerin kutladığı bir DÜNYA ASSUBAYLAR GÜNÜN’de TEMAD teslim bayrağını çekti, etkinlik yok, program yok, belli ki  genel başkan zeytincilik kooperatifi, emlak komisyonculuğu,muhalif meslektaşları fişleme ya da örgüt üyesi diye jurnalleme gibi önemli işlerini takipten zaman ayıramamıştır...

Bu aymazlığın tercümesi bir arkadaşımızın 1 yıl önceki 17 Ekim'de belirttiği gibi

 

Para bitti, aşk bitti" diyor,

Paralar suyunu çekti" diyor,

Kutlama yapacak paramız ve becerimiz yok" diyor,

Sponsor bile bulamadık" diyor,

Bu yıl 17 Ekim'i ayarlayabilecek ve organize edecek kapasitede kimse yok" diyor,

Şube başkanlarını bile toplayacak mecalimiz yok" diyor!

Sn. Mustafa EROL döneminde, binlerce kişi, bu yönetimin umut olduğu dönemde  Ankara'ya on binler toplanırken, şimdi  bunlar kaç şube başkanı toplayabileceğini bile kestiremiyor. Para ,pul değil yürek birlikteliği sağlanabilseydi : 

İşte size örnek bir program;

  • Toplayın Şube Başkanlarını (tabii toplayabilirseniz!),
  • ANITKABİR'i ziyaret edin, ardından siyasi ve askeri otorite ile görüşün 
  • 5 Yıldızlı Otel yerine CEBECİ ŞEHİTLİĞİNE gidin,
  • 5 YILDIZLI OTELDE KOKTEYL YERİNE, ŞEHİT AİLELERİNİ, GAZİLERİ ZİYARET EDİN,
  • 5 YILDIZLI KONSER YERİNE, KOCATEPE CAMİSİNDE ŞEHİTLER İÇİN MEVLÜD-Ü ŞERİF OKUTUN...


Assubayların onur mücadelesi tarihinde hiç bu kadar kişisel hesaplara kurban edilmedi. Mücadele tarihinin en büyük maddi ve manevi desteğini alan Sn.Keser hatalardan ders almak, vaatlerinde belirttiği sözde katılımcı yönetimi gerçekleştirmek yerine eleştirenlere saldıranlardan medet umdu, yola çıktıkları dava arkadaşlarını yolda buldukları ile değiştirdi, müfteri başını genel başkan yardımcısı yaptı, sonunda onunla bile yollarını ayırdılar. Ayrılmayan ihraç edilmeyen kalmadı, istifa ve ihraçların yerine görevlendirilecek yedek üye kalmadı yönetim düşmüş durumda, ama yalakaları ile hâlâ muhataplarımızla görüşüyoruz 9/2 ve tazminatları halletmek üzereyiz çalışıyoruz algısı yaratma peşindeler ... 

Bu zihniyet mi dünya'ya assubaylar gününü kabul ettirecek?

Yazık, biz bunları hak etmiyoruz; dünyada bizden başka hiçbir ülkenin tanıyıp kutlamadığı  DÜNYA ASSUBAYLAR GÜNÜ'nden  şu DÜNYA kelimesini çıkarıp birilerine mesaj için değil kendi itibarımız için bu günü kutlamaya çalışalım...

ASSUBAYLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

 

 ASSUBAYLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN  ARAMIZDAN AYRILAN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET GAZİLERİMİZE SAYGILAR SUNAR EMEKLİ VE GÖREVDEKİ MESLEKTAŞLARIMIZA SAĞLIK-HUZUR VE ADALET DOLU NİCE YILLAR DİLİYORUZ.

ASSUBAYLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

 

 

 

Ögeyi Oylayın
(16 oy)
EMEKLİ ASSUBAYLAR

Son ekleyen EMEKLİ ASSUBAYLAR