GEHÇ SUBAYLAR DEĞİL (!) TÜM ASSUBAYLAR RAHATSIZ

 

GENÇ Subayların RAHATSIZLIĞI dile getirildiğinde "ÇÖZÜMÜN " hemen bulunduğu BİLİNMEKTEDİR.
Assubayların GENÇLERİ DEĞİL,TÜMÜ RAHATSIZDIR. RAHATSIZLIK yıllardır DİLE getirildiği halde "ÇÖZÜM " GENKUR ve SİYASİ İKTİDAR EL ELE vermiş 15 yıldır HALA ÇALIŞILDIĞINI ifade etmektedirler. 

TSK da GENELKURMAY başkanı ve Komuta heyetinde görev alanlar sadece SUBAY haklarını korumayı AMAÇ edindiklerinden, uygulamalar sonucu ASSUBAYLAR ayırıma,haksızlığa uğramakta, TSK ya KÜSÜP ,GÖREVDEN soğumaktadırlar.

Genelkurmay başkanı ve Komuta heyetinin görevleri personeli KÜSTÜRÜP, TSK dan SOĞUTMAK değil,
aksine yapılan HAKSIZLIKLARDAN dolayı KURUMA en verimli olacakları YAŞTA AYRILMALARINI engelleyecek GÖREVE devam ETMELERİNİ sağlayacak TEDBİRLERİ almak OLMALIDIR. KOMUTANLIK SORUMLULUĞU budur. 

Komutanlık AYIRIM yapmadan PERSONELİN haklarıyla İLGİLENMEK, SORUNLARINI ÇÖZMEKTİR. 
Bunun BİLİNCİNDE olmayan,BİLİNCİNDE olup ta KASTEN AYIRIM ve HAKSIZLIK yapan ve GÖZ yumanların GÖREVLERİNİ LAYIKIYLE yaptıkları SÖYLENEMEZ, söylense bile bu DOĞRU olamaz. 

TSK da başta GENELKURMAY Başkanı ve KOMUTA kedemelerinde görevlilerin bu SORUMLULUKLARI taşıyabilenlerin yapacağı en önemli GÖREV ASSUBAYLARIN GENÇ yaşta TSK dan ayrılmalarını ENGELLEMELERİ ,GÖREVE devam etmelerini sağlamak olmalıdır. 

Bunun içinde UYGUN ÇALIŞMA ve HUZUR ortamını BULMAK ve bu ortamı yaratmak onların öncelikli görevleridir. 
Bunun nasıl yapılacağını BİLMİYORLARSA Görevde bulunan veya EMEKLİ olan ASSUBAYLARLA görüşerek SORUNUN GERÇEK nedenini öğrenmeleri de çok zor değildir. 

Ama bunu yapabilmek için önce bugüne kadar takındıkları ÖNYARGILAR ile UYGULADIKLARI AYIRIMCI-HAKSIZ -HUKUKSUZ ve ÖTEKİLEŞTİREN uygulamalardan VAZ GEÇMELERİ gerekir. 

Assubaylar TSK da ki HİYERARŞİDEN değil,bu SİSTEMİN arkasına sığınarak YAPILAN HAKSIZ HUKUKSUZ AYIRIMCI ve ÖTEKİLEŞTİREN uygulamalardan RAHATSIZDIRLAR. 

TSK da HUZURLU bir ÇALIŞMA ortamının SAĞLANMASI, PERSONEL arasında GÜVEN ve DAYANIŞMANIN oluşmasını SAĞLAYABİLMEK GENKUR Bşk ve Komuta kademelerince alınacak En doğru ve AKILCI KARAR olacaktır.



Ögeyi Oylayın
(10 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ