KOMANDO ASSUBAYININ TÜRKİYEYE HAYKIRIŞI

Ögeyi Oylayın
(24 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#4 Osman Ada 02-04-2016 22:01
Bu kibar gayretli Yılmaz kardeşime teşekkür etmek bu arada düşüncelerimi de yazmak istiyordum,Orhan Selışık hevesimi gursağımda bıraktı :-)
Alıntı
#3 Osman BEREKET 02-04-2016 20:55
Bir üniforması da kefen olan astsubayların(E.) yıllarca sözü müjdesi verilen fakat gerçekten verilmeyen ve akıbeti unutulan sürüncemede bırakılan ÖZLÜK HAKLARI okyanusundan bir damla olarak Porsuk ırmağına düştü. Bu damlayı gören ve yayımlayan esTV ye sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunarım. Yüreğimizi serinletiniz. Aynı eğitim aynı hizmet yılı ve aynı üniforma ki yük benim sırtımda ben daha çok yıpranıp ezilirken bu ayırımcılığı ve haksızlığa sebep olanlara, hakkımı gasp edenlere bu dünyada olmasa da huzuru mahşerdeki divanda iki elim yakasında olacaktır. Allah'ım, soğuktan uyuşmuş yılanlara güneş gösterme…
Alıntı
#2 Orhan SELIŞIK 02-04-2016 17:34
Kardesim sen ne hakla temsil makaminda oturan kisilerin gorev alanina mudahale ediyorsun,ne hakla milletin huzurunu kaciriyorsun,ne hakla ikilik cikariyorsun?.Ne o tv.lere falan cikmalar,sana mi kaldi milletin hakkini savunmak !. Cok istiyorsan koyarsin adayligini secilirsin sonra ne konusacaksan konusursun.Otur oturdugun yerde, sonra Sn.Gn.Bsk.nimiz sana da telefon ederek ne yapmak istiyorsun,sen kimin kucaginda oturuyorsun der,kizdirma onlari... :-)
Alıntı
#1 EMEKLİASSUBAYLAR 02-04-2016 16:40
Yıllardır ön yargılarla sosyal,ekonomik ve insani haksızlıklara uğrayan assubaylar onur mücadalesinde kendilerini temsil etmek için TEMAD derneği çatısı altında toplanmışlardır. Tarihin en büyük maddi ve manevi desteğini alan Ahmet KESER yönetimi ne yazık ki tarihin en büyük hayal kırıklığını yaşatmıştır. Yola çıktığı dava arkadaşlarını yolda buldukları ile değiştiren, kişisel hesaplarla muhatapları ile diyaloğu sonlandıran bu yönetim bu aymazlıkları sorgulanmasın diye görevden tanıdığımız bir avuç haysiyet yoksunu vasıtası ile mücadeleye katkı sağlayanlara,eleştirenlere,önerenlere ahlaksızca iftira ve hakaretlerde bulunmuştur. Her şey ihtiyaçtan doğar, TEMAD yönetimi tüzükteki görevlerini ve verdikleri vaatleri yerine getirseydi Sn.Yılmaz Demir Özçelik gibi fedakar arkadaşlarımız sorunlarla uğraşmak yerine emekliliğin tadını çıkarırlardı. BU FEDAKAR ARKADAŞIMIZIN GAYRETLERİNİ TAKDİRLE KARŞILIYORUZ. Sonsuz teşekkürlerimizle.
Alıntı

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ