GENELKURMAYIN KULAĞINA SU KAÇIRMIŞ OLMAYALIM .

Arkadaşlar Assubaylar olarak lütfen biraz SESSİZ olalım. Biz bize KONUŞALIM. Bu KONUŞTUKLARIMIZI da GENKUR ve KOMUTA kademesi duymasa iyi olur.Çünkü duyarlarsa bugüne kadar AKILLARINA gelmemiş veya DÜŞÜNEMEMİŞ olduklarından hemen UYGULAMAYA geçerler. O zaman da MİLLETİMİZE BİZLER çok büyük KÖTÜLÜKLER yapmış oluruz. NASIL MI ?

Hepimizin bildiği gibi TSK nın ÖZ evlatları olan SUBAYLARA durmadan DEĞİŞİK isimler altında MAAŞLARDA,TAZMİNATLARDA ( yakında TAZMİNAT sayısı ARTABİLİR, çünkü bir SÜREDİR YENİ TAZMİNATLAR VERİLMEDİ ),Albaylara verilen BALLI KAYMAKLI EMEKLİ İKRAMİYELERİNDE olsun, gündeme GELİR GELMEZ ASKERİ VESAYETİ KALDIRMIŞ OLMAKLA ÖVÜNEN SİYASİ İKTİDAR tarafından HİÇ BİR ENGEL gösterilmeden ve YILDIRIM hızıyla SUBAY TEKLİFLERİ YASALAŞTIRILMAKTADIR . GENELKURMAY ve KOMUTA kademeleri bu tür YASAL düzenlemelerle SÜREKLİ uğraşarak KAFA yoracağına BİR DEFALIK DÜZENLEMEYLE Harp okulundan MEZUN olan TAZE Tğm.ne ALBAY maaşı vererek GÖREVE başlatmayı düşünemediler mi? Böyle bir DÜZENLEME yaparak SUBAYLARIN HAKLARINI KÖKÜNDEN ve TAM olarak korumuş olacağından AKILLARINA gelse OLUR MU ,OLUR, YAPARLAR MI,YAPARLAR. NEDEN OLMASIN. KİM ENGEL OLACAK? Bugün TEKLİF versinler ASKERİ VESAYETİ KALDIRMIŞ (!) olan SİYASİ iktidar ve MSB nı HİÇ VAKİT kaybetmeden SESSİZCE ,HİÇ KİMSELERE DUYURMADAN hemen YASALAŞMASI için gerekeni yaparlar. Çünkü onlar ASKERİ VESAYETİ kaldırdıklarından(!) GENKURUN SUBAYLAR için isteklerini kırmazlar. TSK için varsa yoksa ÖZ evlat konumunda olan SUBAYLAR ve SUBAY haklarıdır.

Assubaylar mı ? Bırakın onları. ZATEN ÇALIŞIYORLAR,TSK YI AYAKTA TUTUYOR VE TÜM İŞLERİ AKSAKSIZ OLARAK YÜRTÜYORLAR. SESLERİ ÇIKMADIĞINA GÖRE DE YAŞAM VE DURUMLARINDAN MEMNUNLAR DEMEKTİR. Biz şimdi SUBAYLARA daha NE KADAR ve HANGİ İSİMLER altında YENİ haklar vereceğimizi DÜŞÜNELİM,ASSUBAYLAR ve HAKLARIYLA uğraşamayız. Onlara BULACAĞIMIZ bir İSİM altında vereceğimiz ÖDEME için ÇALIŞIYORUZ deriz ve AVUNMALARI için YÖNLENDİRİP BİR BEKLENTİ içine SOKARIZ olur BİTER diye UYGULAMALARINI sürdürürler. ZATEN YILLARDIR ASSUBAYLARA HAKLARINI VERECEĞİZ, ASSUBAY DEVRİMLERİ YAPACAĞIZ diyerek CEK ,CAKLA OYALAMADIK MI? Onlar zaten OYALANMA ve BEKLEMEYE alıştılar. Biz ŞİMDİ YENİ TAZE mezun Tğm.lere ALBAY maaşını NASIL ve HANGİ İSİM altında VERECEĞİZ diye onun için bir YASA teklifi hazırlayalım diye ÇALIŞMAYA başlarlar mı, başlarlar, yaparlar mı yaparlar. Bugüne kadarki UYGULAMALARI da YAPACAKLARININ TEMİNATI olur...

İşte TÜM bu YANLI uygulamalar NEDENİYLE DIŞ GÜÇLER,MİHRAKLAR TSK YI YIKMAK , BÖLMEK İÇİN HİÇ UĞRAŞMASINLAR,TSK DA ASSUBAYLARA BU GÜNE KADAR YAPILAN AYIRIMCI -HUKUKSUZ uygulamalarla bu ZATEN yapılıyor,PERSONELE GÜVENLİ bir ÇALIŞMA ORTAMI bırakılmıyor. Subayların on yıllardır aldıkları TAZMİNATLAR hala ASSUBAYLAR için BELİRSİZLİĞİNİ korumakta, kendilerinin gün geçirmediği İNTİBAKLAR 13 yıl sonra Assubaylara yeni yapıldı. Göreve BAŞLANGIÇ DERECELERİ içinse DAHA NE BEKLENİYOR.Assubaylarla görev koşulları ve sorumlulukları  MUKAYESE EDİLMEYECEK MYO mezunları 13- 14 yıldır göreve 9/2 den başlarken Assubaylar KURUMUM dediği GENKUR tarafından yapılan DAYATMA ile göreve 9/1 den başlatılmakta ve MAĞDURİYET hala SÜRMEKTEDİR. UYGULAMALAR sonunda TSK nın AYIRIMSIZ-BÜTÜN ve AİLE OLDUĞUNU İDDİA EDENLER ASSUBAYLARLA DALGA GEÇMEKTEDİRLER. Bu UYGULAMALAR TSK da halen devam ederken,UYGULAMALARI yapanların sözüne HANGİ ASSUBAY İNANIR VE GÜVENİR. HER ŞEY ORTADA DEĞİL Mİ ? 

Ögeyi Oylayın
(27 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#1 MEHMET KAYALI 20-01-2016 21:06
SORUMLULUĞUN ÖZÜ. BAŞLANGIÇTA BELLİ.
GÖRÜNÜRDEKİ, ZİMMET YÜKÜMLÜLÜĞÜ YETERLİDİR BENCE..........
SUBAY ŞAPKASINI ALIR.
SORUMLULUĞU OLUP, OLMADIĞINA.
ARKASINA DÖNÜP BAKMAZ.
YENİ GÖREVİNE GİDER.
ASSUBAY, ZİMMET YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜN, SORUMLULUĞUNUN,
UCU AÇIKTIR.
ZİMMETİNDEN EVRAKLARI TEFTİŞ SANDIĞINA GİRMESİ İLE RAHATLAR .
AMMA KURTULMAZ..
TRİLYONLUK ZİMMETLER DEN,
GECELERİ UYKUSU KAÇAR.
SUBAYIN KULLANDIĞI MASA BİLE ASSUBAYA ZİMMETLİDİR.
SUBAY MALZEMEYİ KULLANIR HESABIMI VERMEK.
ASSUBAYA DÜŞER.
1993 YILINDAN BU YANA.
ZİMMETLE İLGİLİ GÖREVLİ SUBAY GÖREVİ YOKTUR..
BU KONUDA GÖREV VERİLMEMESİNİN TEK NEDENİ.
SORUMLULUKTAN KORUMANIN EN BELİRGİN VERİSİDİR.
SUBAYLAR ORDUNUN ŞEHZADE KONUMUNDAKİ AYRICALIKLI KORUMALI PERSONELİDİR.
ÜCRETLENDİRME DE NEDEN OLMASIN
GÖREV YÜKÜMLÜLÜĞÜ ORTAMI BU OLUNCA.
TÜM GÖREV HAKSIZLIKLARI, GÖRÜLMEZKEN.
ÜST STATÜYE, AYRICALIKLI ÖDEMELERİN GÖRÜLMESİNİ BEKLEYEMEZSİN.
ELİNDE BLOKNOTU İLE DOLANANLARA VERİLECEK.
EKONOMİK DESTEK TE.
ŞEHZADE HARÇLIĞI NİTELİĞİNDE OLMASI GEREKMEZ Mİ.
OLUŞANA BUDUR.
PERSONEL ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ.
YASA NEREDE KİM TARAFINDAN, HAZIRLANIR.
YERİ BELLİ.
BAKANLIĞA TEKLİFİ KİM YAPAR.
TEKLİFİN ALTINDA ONAY İMZASI KİMİN?
SONUÇ KENDİN PİŞİR, KENDİN YE.
SAYIN AHMET ÇAM.
SUSUN BEKLEYİN DER.
TÜM GERÇEKLERİ AÇIKLAYAN SEN DEĞİL MİSİN?.
BAŞKALARININ, FİKİR ÜRETME İSTEĞİNE.
SİZ SUSUN BEKLEYİN.
ÖYLEMİ?
Alıntı

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ