TÜRKİYE'NİN ÜSTÜNE OYNANAN OYUNLAR BİTMEZ ..

TÜRKİYE ÜZERİNE OYNANAN OYUNLAR BİTMEZ. 
Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Abaza, Pomak, Göçmen, Roman , Rum, Ermeni etnik kökenleri ne olursa olsun T.C. devleti Milletinin ASLİ unsurlarıdır ve kardeştirler. Kendi aramızda olmayan AYIRIMI DIŞ güçler bize ENJEKTE etmekteler. 
Bugüne kadar ETNİSİTESİ nedeniyle ULAŞAMADIĞI bir devlet kademesi olduğunu söyleyen bir KÜRT kardeşim olabilir mi ? Yoktur. Olamaz da. Kürtler ÜLKENİN her yerinde İş ve Görev yapmaktadırlar. Bu GERÇEKLERİ göz ardı etmemeli çok İYİ değerlendirerek DIŞ güçlerin OYUNUNA gelmemeliyiz. 
T.C. Devletinin bugünkü MİLLİ hudutları AYIRIM yapılmadan MİLLETİN ASLİ unsurları tarafından YEDİ DÜVELE hatta, bu yedi düveli ADI geçmeden perde arkasında DESTEKLEYENLERİN (Tarih sayfalarında kesinlikle adını ve etkinliklerini göremediğimiz DENİZ aşırı dostumuz, müttefikimiz, stratejik ortağımızın Osmanlıyı bölüşün ama İSTANBUL ve Boğazları bana bırakın diyerek YUNANLILARIN İzmir'i İŞGAL için karaya çıktıklarında GEMİLERİYLE nezaret eden) bulunduğu BİRLEŞMİŞ dünya güçlerini YENEN DEDELERİMİZ, ATALARIMIZ KANLA ,CANLA kazanarak geleceğini BİZLERE EMANET ettiği YÜCE bir VATANDIR. 
Dedelerimiz, Atalarımız SEVEREK ve kendileri isteyerek ŞEHİT oldukları bu VATAN topraklarında AYIRIMSIZ olarak toprak altında KOYUN KOYUNA yatmaktadırlar. Bizlere düşen onların bıraktığı bu EMANETE sahip çıkmaktır. Bu VATANI KORUMAK ,KOLLAMAK AYIRIMSIZ olarak bu MİLLETİN ASLİ unsuru olan her bireyin TEMEL görevidir. KURTULUŞ savaşından sonra YENİLGİYİ-HEZİMETİ kabul edemeyen DÜŞMANLAR yapılan ANLAŞMALAR sırasında bugün SAVAŞ meydanlarında KAZANARAK elde ettiklerinizi ileride sizlerden MASA başlarında ALACAĞIZ diyerek TÜRKİYE üzerindeki EMELLERİNDEN VAZGEÇMEDİKLERİNİ ,hiç bir zaman da VAZGEÇMEYECEKLERİNİ açıkça ifade etmişlerdir. 
Dış GÜÇLER EMELLERİNE ulaşmak için her gün yeni ve değişik girişimlerde bulunmaktadırlar. Bu girişimler bir gün DİNSEL ayırım, yarın ETNİK ayırım biçiminde olabilmektedir. TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİNİ,GELİŞMESİNİ ENGELLEMEK için NE GEREKİRSE YAPMAKTADIRLAR VE YAPACAKLARDIR DA. Tüm bu yapılanları UNUTMADAN hareket etmek bu MİLLETİN her bireyinin ASLİ ve ÖNEMLİ görevidir. Millet olarak ÇOK UNUTKAN ve DUYGUSALIZ. Ermeni ASALA örgütü, SAĞ-SOL çatışmaları ile ülkemiz insanlarını yönlendirerek ve yaptıkları toplum mühendislikleriyle 1970'li,1980'li, yıllarımızı heba ettirdiler. 1980'li yıllardan sonra da KÜRT- pkk kartını ortaya sürerek bugünlere gelmemizi sağladılar. Bulunduğumuz COĞRAFYADA EMELLERİNİ gerçekleştirebilmek için de kendilerince doğru olan kurallarını uygulayarak ÜLKEMİZ dahil ORTADOĞU'DAKİ KIYIMA ve YIKIMA acımadan devam etmekteler. 
Eğer ASALA, SAĞ- SOL ile PKK olayları olmasaydı bugün ülkemiz hangi AVRUPA devletinden kalkınmada daha geride olurdu. Bu dönemler içinde HARCANAN ve SİLAHLARA verilen ve artık TRİLYON dolarlara dayanan ZARARLAR ÜLKEMİZDE YATIRIMA harcanmış olsaydı bugün KALKINMAKTA olan ülkeler sınıfında mı, yoksa KALKINMIŞ olan ÜLKELER sınıfında mı YER alırdık. Bir düşünelim KALKINMAMIZI ve BÜYÜMEMİZİ KİMLER ENGELLEDİLER? NİÇİN KALKINMAMIZI,BÜYÜMEMİZİ İSTEMİYORLAR ? ABD-RUSYA-AB ASALAYI- KÜRTLERİ NEDEN DESTEKLİYORLAR ? ONLARIN KARA KAŞLARI KARA GÖZLERİ İÇİN Mİ ? YOKSA IRAKA,LİBYAYA ,YEMENE, şimdi de SURİYE getireceğiz dedikleri HÜRRİYETLERİNİ teslim etmek için mi ? 
İşte IRAKA-LİBYAYA ve ORTADOĞU'YA GETİRECEĞİZ dedikleri HÜRRİYET bu ÜLKELERİN KAN GÖLÜNE DÖNMESİNE,YIKIMLARINA ve BÖLÜNMELERİNE NEDEN oldu. Kendileri ÜLKELERİNE çekildiler, arkalarında HÜRRİYET değil GÖZYAŞI-KAN ve BÖLÜNMÜŞLÜK bıraktılar. BÖLÜNMÜŞLÜK onların en çok SEVDİĞİ ve İSTEDİĞİ ORTAMDIR. Onlar için " BÖL PARÇALA YÖNET " olmazsa olmaz YÖNETİM biçimleridir. Onlar için ÖLEN insanların KİMLİKLERİ önemli değildir. Onlar için VARSA YOKSA MENFAAT ve PLANLAMA yaptıkları ÜLKELERİN YERALTI ve YERÜSTÜ ZENGİNLİKLERİNE KONMAK, PAYLAŞMAKTIR. BİRLEŞMİŞ MİLLETLER - NATO - DÜNYA BANKASI ve buna benzer kuruluşlar dünyada istedikleri "KURULUŞU ve DİZAYNI " gerçekleştirmek için onlar tarafından kurulmuş olan ve onların denetimindeki " ARACI " kuruluşlardır. Bu kuruluşlardan HANGİSİ bugüne kadar BEŞ daimi üyenin istemediği bir KARARI almış ve UYGULAYABİLMİŞTİR. 
Zaten böyle bir KARARI almak da mümkün değildir. 
DAİMİ olan bu beş üyenin biri İTİRAZ etse dahi TÜM DÜNYANIN hayırına olacak bir KARAR uygulamaya SOKULAMAZ. Bu güçler KUVVET yoluyla elde edemedikleri KENDİ planlarını uygulamak için BM de NATOYU da Dünya Bankasını da DEĞİŞİK yollardan devreye sokarak planlarını AYNEN uygularlar. Bu kurumlarda SÖZ sahibi olan onlardır.Gerisi GÖRÜNÜŞ, TEFERRUATTIR. Son olarak ORTADOĞUYA ŞEKİL ve DİZAYN vermek için ABD Başkanı Obama ve RUS Lideri Putin'in bir araya geldiklerinde NE GÖRÜŞTÜKLERİNİ,NEYE KARARA VERDİKLERİNİ TAM OLARAK ikisinden başka BİLEN var mı ? Acaba NASIL bir OYUN için KARAR verdiler? BÖLÜŞMEYİ NASIL YAPACAKLAR? KİMLERİ VERECEKLERİ ROLLERLE KOBAY GİBİ KULLANACAKLAR ? Bütün bu GELİŞMELER nedeniyle ÜLKE ve MİLLET olarak çok DİKKATLİ olmalı, AYIRIMSIZ olarak birbirimize SARILIP GÜVENMELİ, DİK DURARAK BİRLİK MESAJI VERMELİYİZ. MİLLET OLARAK BİRLİKTE OLDUĞUMUZU, BÖLÜCÜ VE PARÇALAYICI OYUNLARA GELMEYECEĞİMİZİ ,DEDELERİMİZİN, ATALARIMIZIN TARİHTE ONLARA VERDİĞİ DERSİ YİNE AYIRIMSIZ OLARAK BÖLÜNMEDEN VERMEYE HAZIR OLDUĞUMUZU GÖSTERMELİYİZ. GÖSTERMELİYİZ Kİ DIŞ GÜÇLER BU EMELLERİNDEN VAZ GEÇSİNLER. Onlar bu EMELLERİNDEN VAZGEÇMEYECEKLER AMA BİZLER DE DİK DURUŞUMUZU,BİRLİK OLUŞUMUZU ONLARA GÖSTEREREK CAYDIRICI OLMAYI BİLMELİYİZ. 
Unutmayalım " BU MİLLETİN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR " .Bugüne kadar yaşadıklarımız da bunun en güzel örneğidir 
EKLER : 
Ögeyi Oylayın
(8 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ