ŞAHSIMLA İLGİLİ HUKUK ZAFERİ


 

Kefil olduğum iddiasıyla % 80 temerrüt faiziyle birlikte ödemem için yedi yıl önce hakkımda açılan itirazın iptali davasını kazandığımı bu sitede duyurmuştum. Davacı temyiz ettiği için ret edilen mahkeme kararı bozuldu ve kabul edildi. % 80 temerrüt faizi, icra inkâr tazminatı vs. ile birlikte zaman içinde borç milyonlarca (trilyonlarca) TL olacaktı. Kaybettiğim davayı da ben temyiz ettim ve karar bozuldu. Temyiz süresine kadar tek başıma takip ettiğim davada davacı tam 18 avukatla temsil edildi. Ben de yurt dışında eğitim görmüş genç ve dinamik bir avukat tuttum. Zorlu geçen duruşmalar sonunda açılan itirazın iptali davası ret edildiği için avukatımla birlikte büyük bir hukuk zaferi kazandık. Bundan sonra davalarımı avukatımla birlikte takip edeceğim.

 

Ögeyi Oylayın
(25 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#2 İ.TURAN 21-11-2015 08:23
Meslektaşlarıma birazcık kırgınım, Çünkü;

Geleneklerimizde, zor ve üzüntülü durumlardan kurtulanlara arkadaşları, dostları ve yakınları ziyaret ederek telefon ederek ve günümüzde olduğu gibi sosyal medyada mesaj yayınlayarak geçmiş olsun derler.

Tüm sorumlulukları üstlenerek Astsubay haklarıyla ilgili açtığım davalarda ne gibi haklar kazanıldığıyla ilgili bilgi almak için binlerce emekli ve muvazzaf meslektaşım telefonumu kilitlediği halde, 7 yıl süren ve trilyonlarca kefalet borcundan kurtulduğum davamı kazandığımda ise hiç kimse geçmiş olsun telefonu açmadı, mesaj yayınlamadı.

YÖNETİCİ NOTU.
Sn.Turan Sorunlarımızın çözümüne katkıda bulunmak,birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek,bizleri temsil etmek üzere mücadele tarihinin en büyük maddi ve manevi desteğini sunduğumuz yönetimin yarattığı umutsuzluk o kadar büyük ki sosyal konularla ilgilenme arzusu neredeyse yok olmuş ayrıca atlattığınız badirenin boyutlarını tahmin etmemiş olduklarını düşünüyorum. Tekrar geçmiş olsun
Alıntı
#1 EMEKLİASSUBAYLAR 15-11-2015 23:58
Sn.Turan Haksızlığın adaletsizliğin tek ilacının HUKUK olduğunu herzaman savunan ve bu konudaki çalışmalarınızla meslekdaşlarımızın takdirini kazanan birisiniz. Hukuk zaferinizi kutluyoruz umarız bizlerle ilgili hukuk mücadelenizde de ayni başarıyı sağlar bizlere müjde olarak bildirirsiniz. Saygılarımızla SİTE YÖNETİMİ
Alıntı

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ