×

Uyarı

JUser: :_load: 6532 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

ADINA "DÜNYA ASSUBAYLAR GÜNÜ" DEYİP, DÜNYAYA REZİL OLMAK!

Temad Genel Başkanlığınca dün Şubelere Kısa Mesaj (SMS) ile yapılan bilgilendirme şöyle;

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü Ülkemizin içinde bulunduğu şartlardan dolayı Ankara merkezli kutlanmayacaktır. Etkinlikler Şube Başkanlıklarımızca kendi mahallerinde icra edilecektir.

Tercümesini yapayım;

"Para bitti, aşk bitti" diyor,

"Paralar suyunu çekti" diyor,

"Kutlama yapacak paramız ve becerimiz yok" diyor,

"Sponsor bile bulamadık" diyor,

"Bu yıl 17 Ekim'i ayarlayabilecek ve organize edecek kapasitede kimse yok" diyor,

"Şube başkanlarını bile toplayacak mecalimiz yok" diyor!

Sn. Mustafa EROL döneminde, 5000-9000 kişi Ankara'ya toplanırken, bunlar kaç şube başkanı toplayabileceğini bile kestiremiyor.

"5 YILDIZLI OTELLERDE KONSER-KOKTEYL-KUTLAMA YAPAMAYACAĞIZ" diyorlar. Çünkü kutlamadan anladıkları sadece bu.

EVET BİZ DE KONSERLİ, ŞARKILI TÜRKÜLÜ, KOKTEYLLİ KUTLAMALARA KARŞIYIZ.

Madem bahaneniz "MEMLEKETİN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUM" siz de buyurun, ona göre kutlayın kardeşim.

MEMLEKETİN İÇİNDE OLDUĞU DURUMU İDRAK EDECEK KAPASİTENİZ VAR İSE, KENDİ İÇİNDE OLDUĞUNUZ DURUMU BİR KENARA BIRAKARAK, MEMLEKETİN İÇİNDE OLDUĞU DURUMA GÖRE 17 EKİM'İ KUTLAYIN.

İşte size örnek bir program;

  • Toplayın Şube Başkanlarını (tabii toplayabilirseniz!),
  • ANITKABİR'i ziyaret edin,
  • 5 Yıldızlı Otel yerine CEBECİ ŞEHİTLİĞİNE gidin,
  • 5 YILDIZLI OTELDE KOKTEYL YERİNE, ŞEHİT AİLELERİNİ, GAZİLERİ ZİYARET EDİN,
  • 5 YILDIZLI KONSER YERİNE, KOCATEPE CAMİSİNDE ŞEHİTLER İÇİN MEVLÜD-Ü ŞERİF OKUTUN...

Ülkede seçim olacak, assubayları temsil edecek sivil toplum örgütleri ortada yok. Seçim zamanına denk gelen Dünya Assubaylar gününü nasıl sessiz atlatabiliriz derdindeler!

Büyük dava adamlarının! mücadeledeki son durumları bu işte. Kayaya toslamış ve darmadağın olmuş vaziyetteler. Hem kendilerini, hem de assubay sınıfını çaresizlik ve çözümsüzlük içinde bıraktılar. Yazık ettiler hem kendilerine, hem de assubay sınıfının umutlarına...

Artık bu sınıfa verebilecekleri bir şey kalmadı. Pardon! tek bir şey kaldı; en azından istifa edip, lüzumsuz yere oturdukları koltukları boşaltabilirler.

ADINA DÜNYA ASSUBAYLAR GÜNÜ DEYİP, ANKARA'DA BİLE KUTLAMA YAPAMAYACAK DURUMA DÜŞEREK, "DÜNYAYA REZİL OLMAK" BÖYLE BİR ŞEY OLSA GEREK!

Saygılarımla

Dede Ersel AKSU

NOT: Dünya Assubaylar Günü kutlamaları için canını dişine takıp çalışması gereken Basın Yayından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı çok daha başka şeylerin derdinde.

Malum kişi ve saz arkadaşları tarafından, www.emekliassubaylar.org sitesinde "Google Adsense" tarafından ve site ile ilgisi olmayan, tamamen "Google'ın" yayınladığı bir reklam nedeni ile Mücadelenin önde gelen ismi, değerli büyüğümüz, Ersen Gürpınar hakkında, yıpratma amaçlı, çok ağır yazılar yazılmakta. İlgili kişi sosyal medyadan millete laf yetiştireceğine, asıl işini yapsın. Zira bu millet onu bunun için seçti. İşini yap birader!

Konuya maksatlı olarak yaklaşan bir grup tarafından yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Assubayların tarafı bellidir ve kimse bunun aksini söylemesin. TEMAD Yüksek Disiplin Kurulu ne zaman görev yapacak merakla bekliyoruz?

Ögeyi Oylayın
(22 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#2 EMEKLİASSUBAYLAR 14-10-2015 20:45
Üyemiz Sn.İBRAHİM tarafından mesaj panosuna yazılan yorum konusu itibarı ile makalenin altına taşınmıştır. Bilgilerinize
Sn.Gürpınar ilk dünya assubay günü yazınızı anımsıyorum,bir kasabada başlayıp dünyaya yayılan anneler günü misali dünya assubay günü emekleyecek büyüyecek dünyada kutlanacaktı yazık oldu.Yine de kutlu olsun.
Alıntı
#1 Ersen Gürpınar 13-10-2015 22:31
Dünya'da sadece Türkiye'de kutlanan DÜNYA ASSUBAYLAR GÜNÜ
Assubayların onur mücadelesi tarihinde hiç bu kadar kişisel hesaplara kurban edilmedi.Mücadele tarihinin en büyük maddi ve manevi desteğini alan Sn.Keser hatalardan ders almak vaatlerinde belirttiği sözde katılımcı yönetimi gerçekleştirmek yerine eleştirenlere saldıranlardan medet umdu müfteri başını genel başkan yardımcısı yaptı, bu zihniyet mi dünya'ya assubaylar gününü kabul ettirecek? Yazık, biz bunları hak etmiyoruz şu DÜNYA kelimesini çıkarıp birilerine mesaj için değil kendi itibarımız için bu günü kutlamaya çalışalım ASSUBAYLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.
Alıntı

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ