×

Uyarı

JUser: :_load: 75 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.

Rahmet ve Özlemle Anıyoruz!

Tam bir yıl önce bugün, TEMAD’ın 15 Mart Miting ve Yürüyüşünün hazırlıkları devam ederken, geçirdiği kaza nedeniyle Hastanede yatan, Sn. Hüseyin SAVCI’nın tanımıyla,  Assubayların Yaşar KEMAL’i, Mehmet Ali KILINÇ’ı kaybettik.

15 MART günü Ankara’da onbinlerce Astsubay yürürken o hep aramızdaydı. Bir yerlerden bizlere bakıyor ve Anıtkabir’de Atamızın huzurunda, Yürüyüşte ve Mitingde "sizlerle gurur duyuyorum" dediğini duyar gibiydik.

Güçlü kalemi ile Astsubay onur mücadelesine ışık tutan, birisini eleştirirken bile nezaketi hiç elden bırakmayan, Cumhuriyetimizin temel değerlerine sıkı sıkıya bağlı, Atatürk Devrim ve İlkelerine sıkı sıkıya bağlı bir değerimizi yitirmenin hüznü ile bir yılı geride bıraktık.

Bu köşede uzun süre onun güçlü kalemi ve berrak zekası ile bezenmiş yazılarını keyifle okuyan bizleri bundan mahrum bırakan tramvay kazasına kaza denilebilir mi bilinmez.

Bildiğimiz tek gerçek Ülkemizin sokaklarında, caddelerinde her an bir sevdiğimizi bizden alacak tehlikelerin kol gezdiği, üstelik sorumlularının da hiçbir bedel ödemediğidir.

Değerli Yazarımız Mehmet Ali KILINÇ’ı rahmet ve özlemle anarken Eşine, çocuklarına ve torunlarına uzun ömürler diliyoruz.

EMEKLİ ASSUBAYLAR

 

Ögeyi Oylayın
(14 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#4 Ersen Gürpınar 15-03-2015 17:38
Yüreği insan ve meslek aşkı ile dolu değerli kardeşim, seni maddi olarak kayıp edeli bir yıl oldu ama yokluğunun yarası henüz kapanmadı. Sen assubayların onur mücadelesinin bir meşalesi idin yazıların bizlere rehber olacaktır. Ruhun şad, mekanın cennet olsun.
Alıntı
#3 Hüseyin SAVCI 14-03-2015 19:14
Sevenlerine baş sağlığı diliyorum, Usta neye sahip çıkabildik ki sana sahip çıkabilelim?

Durum geçen yıldan da kötü!

Sen görevini yaptın, rahat uyu!
Alıntı
#2 M.Aytekin 14-03-2015 18:47
Değerli arkadaşımız Mehmet Ali Kılınç'ı aramızdan ayrılışının birinci seneyi devriyesinde rahmetle anıyor,ailesine sağlıklı yaşam dileği ile sevgi ve selamlarımı iletiyorum.Nur içinde yatsın.
Alıntı
#1 Hikmet Gülke 14-03-2015 17:02
Değerli yazarımız Mehmet Ali KILINÇ'ı rahmet ve özlemle anıyor; eşine, çocuklarına ve torunlarına sağlıklı, bereketli, uzun ömürler diliyorum.
Alıntı

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ