Açılım ile Saçılan Türkiye

Türk düşmanları için, Osmanlı döneminde başlayan bölünme daha bitmedi, devam ediyor.

Atatürk ve O’na inananlarca Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasıyla kesintiye uğrayan yok edici, bölücü hayallerin değişik yollarla devam ettirilmek istendiği bir dönemden daha geçmekteyiz.

Bağımsızlığını perçinleştirici sanayileşmesi dışa bağlanan, Köy Enstitüleri ile başlayan eğitimdeki aydınlanmasının ışığı söndürülen, NATO yoluyla silahlı kuvvetleri etki-kontrol altına alınan Türkiye, idarecileri yönüyle de yabancı ülkelerde yetiştirilen sözde lider, siyasetçilerin, teknokratların elinde yabancı çıkarlarına hizmet eder hale gelmiş durumda.

Seçim zamanları halkın nabzını elinde tutmak için sözde milli söylemler, icranın başına gelindiğinde yabancı çıkarları ile yer değişmekte, bu değişiklik bile ülke halkına bir başarı olarak sunulabilmekte.

Ülkede yaşayan aydınlar, Ergenekon, Balyoz, Ay ışığı gibi altında yine yabancı oyunlarının yattığı senaryolarla susturulmuş, geçmişte bilinmeyen pek çok araştırmacı yazar basında ortaya çıkmış, gerçeklerin üzeri örtülmüş halde.

Bağımsızlığı ile oluşturduğu devlet sistemi ile pek çok ülke düşmanının heveslerini kursaklarında bırakmış olan Atatürk’ün Türkiye’sine karşı olanlar birleşerek, dört bir koldan, kursaklarında biriktirdiklerini adeta kusuyorlar.

Ayrılık kusuyorlar,

Nefret tohumları saçıyorlar,

Tarih olarak Arap kabilelerin tarihlerini Türk topluma yerleştiriyorlar,

Osmanlı’nın son dönemlerine benzer şekilde din üzerinden siyaset yapıyorlar,

Vatansever aydınlardan nefret ediyorlar,

Yakın dönemde izlenen siyaset yolu ile etnikçilik beslenmiş, özendirilmiş, kişilere hak olarak sunulmuş, terör örgütü ile masaya oturularak istekleri yerine getirilmiş, cemaatler güçlendirilmiş, halk birleştirilecek yerde, ayrılıkçı siyaset izlenmiş, gençlik uyuşturucuya teslim edilmiş, neredeyse her ilçeye fakülte, yüksekokul açılmasına rağmen gençlik eğitimsiz, umutsuz, idealsiz, hayalsiz, işsiz bırakılmışken,

Demokrasiyi hedeflerine ulaşmak için bir araç olarak görenler; zaten bozulmuş olan Türkiye’nin tüm sistemini, değer yargılarını daha da işlemez hale sokmuş oldular.

Devletin bir kurumu olan Polis Akademisinde başlatılmış olan Kürt Açılımı tam da bölücülerin istekleri doğrultusunda yürütüldüğünü görmekteyiz. Devletin tüm sistemlerinin başı olan TBMM’de etkin konumdaki iktidar partisi bölücülerden bile önde giderek bölünmeye yönelik kendine verilen görevi yerine getirmekte.

Yalnızca bu dönemki iktidarca değil, Türkiye, her iktidar döneminde bir adım daha bölünmeye gidiyor.

Hakkâri Yüksekova’da 25.10.2014 günü cadde ortasında sırtından vurularak katledilen sivil ve silahsız askerlerimizin kanlar içindeki görüntüsü Türkiye’nin içinde bulunduğu kötü yönetimi, karmaşıklığı en açık şekilde ortaya koymaktadır.

Bu görüntü; ülkeyi yöneten idare ile birlikte, idareye yetki verenlere aittir.

Ögeyi Oylayın
(7 oy)

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar  

#1 Ersen Gürpınar 28-10-2014 00:12
Emperyalistlerin SEVR'i yeniden hortlatmak için yıllardır ortaya koydukları senaryoların figüranları olan hainlerin milletimize yaşattıkları acıları ve bu aymazlığa sessiz kalınmasını ibretle ve sabrımızı zorlayarak izliyoruz.
Hangi kürt kökenli vatandaşımız iş,eş,aş,okul,ikamet,seçme ve seçilme, mal edinme,seyahat vb. temel vatandaşlık haklarını kullanırken ayırıma tabi? Sanatçı,bürokrat,iş adamlarının kürt nüfusu oranına bakarsanız imtiyazlı olduklarını görürsünüz. Sorun kürt sorunu değil ihanet sorunudur.
Hükümetin siyasi bazılarının kişisel ikballeri nedeniyle bu konuyu sürekli istismar ediyorlar. Dünyanın hangi ülkesinin meclisinde teröre destek veren, bebek katiline liderimiz diyen milletvekili vardır? Emniyet güçleri demokratik protesto hakkını kullanan vatandaşlarımıza gösterdiği acımasız tavrını terör yandaşlarına göstermemektedir. AÇILIM adı altında terörün azdırılmasının örneklerini yaşıyoruz, dün 3 evladımız daha kahpe tuzaklarla şehit edilmiştir. Bu aymazlığı yaratanlar,destekleyenler kişisel çıkarlarına alet edenlere lanet olsun, buna tepkisiz kalmayalım aksi halde yeni acılar yaşayacağız. Tek tesellimiz vatanına bağlı kürt kardeşlerimizin bunları onaylamaması ve destek vermemesidir.Bu ihanet çeteleri unutmasınlar; tarih hiçbir ihaneti affetmemiştir. Şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum.
Alıntı

Son Eklenenler

Copyright © 2006 Emekli Assubaylar. Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım İhsan GÜNEŞ